Skip to Main Content
 

F1Boss nieuws

 • Weekreultaten GP Singapore (plus 3e periode einde)
  (gepubliceerd dinsdag 4 oktober , 10:15)

  Hallo F1Boss deelnemers,

  Een baalweekend voor Verstappen die zijn kwalificatie verknald zag worden en op zondag op weg leek de schade te herstellen. Echter een rem-inschattingsfout zorgde er voor dat hij uiteindelijk met plek 7 genoegen moest nemen.
  Hierdoor heeft hij nog wel steeds de mogelijkheid om op de thuisbaan van Honda volgende week alsnog de wereldtitel 2022 binnen te rijden.

   Maar liefst uitvallers in Signapore op een baan die vanuit een tropische stortbui tergend langzaam opdroogde; Russel, die vanuit de Pits moest starten, was de moedigste om als eerste naar slicks te gaan, maar verder dan de Fastest Lap bracht hem dat niet. Omdat zijn uitslag een P14 was telt dit niet mee bij de FIA en dus ook niet in de F1Boss competitie (zie reglement). Een pleister op de wonde is dat hij de Golden Spot in de race opeiste. De nr 1 dit weekend was de Mexicaan Sergio Perez, die in de laatste ronden LeClerc nog buiten de straftijd van 5 seconden wist te krijgen. Dit leverde hem P1 en Driver of the Day op. Echter niemand heeft deze coureur in zijn F1Boss team.   Herstel.. team Wilma van Ria van 't Hul heeft wel degelijk Perez.... Goed opgelet Gert !

  De weekprijs gaat deze week weer naar een ander team: Kraft Racing Team van Jeroen Kraft verschalkte de nr 2 Purky Racing van Jesse Op den Camp. Laatstgenoemde nam echter wraak op een ander team van Jeroen om de tweede plek in de eindstand periode 3 te noteren. 
  Bij periode 2 werd Ferrarigo van Jacopo Buzzi in de laatste race van de eerste plaats verstoten. Dit keer was de marge ruim genoeg en reden de Ferrari's hem als winnaar van periode 3. Gefeliciteerd Jacopo.

  Bozo back on track van Roy Thomassen en Daniëlle Racing van DaniëlleVunderink completeren ex-aequo op plek 3 het podium.

  T/m nummer 8 van de periode heeft een geldprijsje. Zie Prijzenpot verdeling 2022 
  Een compleet overzicht van de prijswinnaars van dit seizoen is te vinden op Prijswinnaars 2022 

  Alle prijswinnaars alvast gefeliciteerd; De prijzenbedragen keren we aan het eind van het seizoen uit.
  Heb je nog niets gewonnen, niet getreurd; Over één week start de laatste periode (nummer 4) in de F1Boss competitie met de GP Japan. 

  De Golden spot zal 15 zijn

  Tot over 1 week!
   

  Groeten,

  De F1 Boss organisatie
  e-mail: f1boss@go4pro.nl
  tel: 06-46314461


   

Je dient aangelogd te zijn om de uitslagen te kunnen zien