Skip to Main Content
 

F1Boss nieuws

 • Weekresultaten GP Hongarije
  (gepubliceerd zondag 31 juli , 21:40)

  Hallo F1Boss deelnemers,

  Als het einde van de race in Hongarije een voorbode is op de rest van de zomer, dan wordt het een natte aangelegenheid. Al zullen de coureurs ongetwijfeld geen moeite hebben om de zonnige oorden te bereiken tijdens aankomende zomerstop.

  Ondanks de smalle baan in Hongarije, waren er toch een hoop interessante duels met mooie inhaalacties die het geestdodende commentaar van Viaplay weer wat compenseerde. De beloofde "hoosbui met spektakel op het eind" liet wel op zich wachten tot na de race, maar de analisten bleven hoop houden tot de laatste ronde. 

  Waar Verstappen zijn pijlen bij de kwalificatie nog op de F1BOSS Goldenspot had gezet, laat hij toch weer van zijn kwaliteiten blijken op zondag. Ondanks de scheldtirades tegen zijn engineer op zaterdag, hebben de overuurtjes bij de RedBull garage toch zijn vruchten afgeworpen. Vanaf de P10 de race winnen op de Hungaroring is dan ook zeker een prestatie van formaat.

  Waar de ommekeer op zondag de juiste kant op viel bij het team van RedBull, liet de strategie van Ferrari de coureurs weer eens in de steek op het moment supreme. Het begint dan ook meer gewoonte dan uitzondering te worden dat LeClerc kostbare punten moet laten schieten door falend beleid van de Italiaanse renstal. 

  Het finetunen van de Mercedes bolide begint inmiddels ook de nodige punten op te leveren. Daarnaast valt er op de strategie ook weinig aan te merken. Russel die op het laatste moment de poleposition pakt op zaterdag, Hamilton die shined op zondag met een comeback-race (niet zo mooi als onze Max natuurlijk), met uiteindelijk 2 coureurs op het podium. Geen slecht resultaat voor een team met de derde auto.

  Bij F1BOSS kunnen we wederom een nieuwe prijswinnaar aanwijzen. Het is niemand minder dan MimiKay raising  van Tanja Hollak, die de weekprijs zal verdelen met Stoffel de Schildpad van Gert Stegeman. De felicitaties aan jullie beiden!

  Hiermee is de derde periode ook afgetrapt en hebben we dus een gedeelde koppositie van de weekprijswinnaars van deze week. Bozo back on track houdt de leiding in het algemeen klassement, maar er is nog een lange weg te gaan...

  Na het voltrekken van de 2de periode vorige week is ook het overzicht De voorlopige prijswinnaars F1Boss 2022...  bijgewerkt t/m periode 2 (te vinden onder info rechtsboven). Kijk of jouw team al in de prijzen is gevallen...

  Zoals eerder gemeld is de F1 zomerstop nu begonnen. We zullen dus geduld moeten hebben tot het laatste weekend van Augustus voor de GP België

  De Golden Spot zal 11 zijn

  Iedereen een fijne vakantie en tot eind Augustus!
   

  Groeten,

  De F1 Boss organisatie
  e-mail: f1boss@go4pro.nl
  tel: 06-46314461


   

Je dient aangelogd te zijn om de uitslagen te kunnen zien