Skip to Main Content
 

F1Boss nieuws

 • Weekresultaten GP Japan
  (gepubliceerd maandag 25 september, 22:22)

  Hallo F1Boss deelnemers,

  Het was weer een ouderwets spannende race in Japan. Veel mooie duels met de vermakelijke uitglijders. Met maar liefs 5 DNF’s, wat behoorlijk laag is op basis van dit seizoen, ook weer een verassende uitslag bij F1Boss.

  Na laten we zeggen een off-day in Singapore, liet Max weer van zijn kwaliteiten zien dit weekend. Zoals gewend met kop en schouders vanaf het begin. Realiseerde hij dit keer op een compleet oranje podium, de Grand Prix en de 2e constructeurstitel voor RedBull

  Perez mocht vanaf de pitstraat toekijken hoe Max de punten veiligstelde. De Mexicaan zal zeker weer wat kritiek te verduren krijgen na de prestaties van dit weekend. Om te zeggen dat RedBull de titel op halve kracht heeft gehaald is ook zeker een understatement.

  Ferrari liet zien dat het ook strategisch niet alleen maar flatert. Echter was er dit weekend niets aan te merken op de Italiaanse renstal. Weliswaar geen podium, maar zowel LeClerc en Sainz kunnen terugkijken op een prima race.

  Het oranje podium was niet gerealiseerd zonder de uitschieter van Piastri. Een werkelijk verhaal van zero to hero voor de Australiër. Podium en driver of the day, ware het zijn rookiestatus, anders was deze zeker naar Norris gegaan. Maar die kan tevreden zijn met de P2.

  Wie ook tevreden kan zijn deze week, is mede organisator
  Ronald Hollak sr. Die zijn eerste weekprijs sinds de oprichting van F1BOSS binnen heeft gehaald. Zijn Magnificent Six houdt 2Fast4you van Johan Koster, JD Squad van Deborah Hogendorp en Knakenbakkie055 van ondergetekende op een aantal vrachtwagenlengtes achter zich. Hulde!

  Hiermee de conclusie van de derde periode en op het laatst nog verassende verschuivingen in het klassement.
  TurboRia van Ria Berends pakt op de laatste race de periodetitel. Gefeliciteerd met de 3e periodetitel Ria!

  Lang leek die gedeeld te gaan worden tussen
  Frits spitskool van Ramon Vunderink en Stefangazzzzz van Stefan Gasman. Met 4 plaatsen gedaald te zijn deze week is er nog niets getreurd, jullie vallen nog zeker in de prijzen.

  Zo ook iedereen t/m de 10e plek. Opvallendste klimmer is de eerdergenoemde nr. 2 van deze week, 2Fast4you stijgt zelfs 14 plaatsen deze ronde! 

  Hulde aan iedereen met een prijsje!


  Mocht je net erbuiten gevallen zijn, niet getreurd. We hebben nog een hele periode te gaan. We trappen de 4e periode af over 2 weken in Qatar.

  Sayonara en tot over 2 weken

  De Goldenspot zal dan plek 15 zijn.

  Groeten,

  De F1 Boss organisatie
  e-mail: f1boss@go4pro.nl
  tel: 06-46314461


   

Je dient aangelogd te zijn om de uitslagen te kunnen zien