Skip to Main Content
 

F1Boss nieuws

 • Weekresultaten GP Saudi Arabië
  (gepubliceerd dinsdag 21 maart , 12:10)

  Hallo F1Boss deelnemers,

  Hierbij het wat latere weekbericht als je wellicht gewend bent van ons. Maar na veelvuldig contacteren van de deelnemers en uitstellen van de deadline m.b.t. de deelnamegelden hebben we uiteindelijk 1 team moeten verwijderen na uitblijven van reactie (helaas maar er zit er altijd wel weer eentje tussen). 

  We zullen de competitie dus gaan voortzetten met 83 teams en dat zal de pret niet minder drukken! 

  Wat betreft het raceweekend liet de RB19 Max even in de steek op zaterdag, maar kon hij vanaf P15 terugvechten naar de P2. Dat de uitkomst niet verrast is allerminst noemenswaardig te noemen van de Nederlander. Dankzij de Fastest Lap weet hij zelfs de leiding in het klassement te houden.  

  Mercedes moet vooralsnog het stof happen van RedBull, maar lijkt op dit moment wel net een tandje sneller dan Ferrari. Al zou het fabrieksteam zich toch even achter de oren krabben wat ze aan kleine broertje Aston Martin hebben verkocht onder de motorkap dit jaar. 

  Laatstgenoemde lijkt een paradepaardje te hebben gebouwd. Alonso was weg als een speer, maar moest zijn meerdere erkennen aan Perez en later ook Verstappen. Er was even onduidelijkheid of Alonso zijn podiumplek moest afstaan, maar de FIA trok de keutel in en Alonso krijgt alsnog de P3. Zijn teamgenoot Stroll had motorproblemen, zitten er toch nog verborgen gebreken in het eerder geprezen paradepaardje? 

  Dat Aston Martin 1 van de meest gekozen onderdelen is verbaast niet. Sommige teams hebben zelfs 5x de Britse renstal in het team. Echter 5x wedden op 1 paard is ook 5x strafpunten krijgen... De DNF van Stroll zal voor een paar roet in het eten gegooid hebben deze week...  

  Als organisatie doet ons deugd om weer een nieuwe weekprijswinnaar te kunnen benoemen  Laurens Pas wint met zijn Team LP zijn eerste weekprijs vh seizoen. Hulde namens de organisatie Laurens!

  Hiermee zijn ook de periode- en algemeen klassementen weer bijgewerkt. 3 van de 4 weekwinnaars van Bahrein behouden de 1e plaats, maar de poleposition van dit weekend TurboRia komt dichterbij. Chaos bij KriesChaos want die mag voorlopig de rode lantaarn dragen. Maar het seizoen is nog lang en er kan nog van alles gebeuren.

  We zullen z.s.m. duidelijkeheid scheppen over de prijzenpot. Van de zandbak naar down under, over 2 weken staat de GP Australië op het programma.. 

  Tot over 2 weken!

  De Goldenspot zal 9 zijn

  Groeten,

  De F1 Boss organisatie
  e-mail: f1boss@go4pro.nl
  tel: 06-46314461


   

Je dient aangelogd te zijn om de uitslagen te kunnen zien